Kakšno dezinfekcijsko sredstvo izbrati?

dezinfekcijska sredstva AzN-18
obišči: https://www.azn-18.com/

Bi radi kupili kakovostno razkužilo?

Ne veste, katero dezinfekcijsko sredstvo izbrati, da boste z njim res zadovoljni? Na tržišču je namreč na voljo veliko različnih vrst razkužil, zato je pred nakupom dobro vedeti, na kaj je treba paziti pri nakupu, da bodo izbrana dezinfekcijska sredstva res kakovostna, in tako tudi res učinkovita.

Izberite kakovostno razkužilo za roke

Ko izbirate razkužilo za roke, nikar ne kupite kar prvega, ki ga najdete na polici v trgovini, ampak si velja za izbiro vzeti malo več časa ter poiskati res kakovosten izdelek, ki bo služil svojemu namenu. Pri tem je treba vedeti, da so nekatera razkužila namenjena razkuževanju rok, druga pa razkuževanju prostorov in predmetov. Če kupujete razkužilo za roke, mora biti to, da se ga lahko uporablja v ta namen, napisano tudi na embalaži, poleg tega pa mora imeti tudi nekatere druge lastnosti.

Kakovostno dezinfekcijsko sredstvo za roke mora:

  • poskrbeti za učinkovito razkuževanje,
  • biti čim bolj prijazno do vaše kože in do okolja,
  • vsebovati vsaj 60 % alkohola oziroma etanola.

Učinkovito razkuževanje rok, ki ne izsuši kože

Če želite učinkovito razkužiti roke, si je te najbolje dobro umiti s toplo vodo in milom, nato osušiti in razkužiti z razkužilom, ki vsebuje vsaj 60 % alkohola. Dokazano je namreč, da je to optimalna količina alkohola v razkužilu oziroma da je najbolje, če ga dezinfekcijsko sredstvo vsebuje v razponu od 60 do 90 %, saj bo tako njegovo baktericidno delovanje najbolj učinkovito.

vir: https://www.azn-18.com/

Vendar pa velika koncentracija alkohola v razkužilu lahko močno izsuši kožo, sploh če ga pogosto uporabljamo. Zaradi tega je dobro izbrati tak izdelek, ki poleg alkohola vsebuje tudi snovi za zaščito vaše kože. Ena od takšnih snovi je na primer aloa vera, ki vsebuje veliko mineralov, vitaminov in aktivnih snovi. Zaradi tega je razkužilo, ki vsebuje izvlečke aloe vere, veliko bolj prijazno do kože. Če vas zanima nakup takšnega razkužila, obiščite spletno stran www.azn-18.com, kjer so vam na voljo kakovostni izdelki za dezinfekcijo in higieno rok, ki so prijazni tudi do kože.